" Kapıyı Açın "
21
Eyl.
2020
YENİ PROJEMİZ ! DİSLEKSİ DOSTU AİLE PROJESİ

Çocuğunuzun okumaya ,öğrenmeye çalıştığını ama yapamadığını görüyorsunuz; süreç içinde kalbini kırıyor ve gerçek bir fark yaratmak için elinizden gelen her şeyi yapmak istiyorsunuz. Bir ebeveyn olarak, disleksili çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu desteği almak için mücadele ederken kendinizi yalnız hissettiğinize şahit oluyoruz. Bu süreçte biraz olsun aklınızdaki soruların cevabı olmak için akademidisleksi olarak sizlere bir soru cevap fırsatı oluşturduk kafanızdaki soruların cevaplarını uzman kadromuz ve yılların süreç tecrübesi ile : Bu raporu nasıl yorumlamalıyım ? Yardım için nereye gitmeliyim? Nasıl teşhis koyulur? Farklı bir okul düşünmeli miyim? Disleksi ile ilgili müdahale şekilleri neler ? Çocuğum hiç okuyamayacak mı? Çocuğum üniversiteye gidebilecek mi? Nasıl öğretmeliyim?Nasıl davranmalıyım? Çocuğumun neye ihtiyacı var ? Okuldan beklentim ne olmalı ? Evde onu bilişsel ve akademik olarak nasıl desteklemeliyim?
Daha bir çok sizin özelinizde sorunuza cevap vermek için bir iletişim adresi oluşturduk.İster bize yakın ister kilometrelerce uzakta olun bizi ailenize kabul ederseniz çocuğunuzun sürecinde sizler için güvenilir bir rehber olmak için
disleksidostu@akademidisleksi.com
Mail adresine cevaplanmak üzere sorularınızı bize sorabilirsiniz. çocuğunuzu yeniden keşfetmeniz için elimizden geleni yapacağız.

Bizim amacınız size ve çocuğunuza yardım etmektir.